Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky kniha od autora Stupka Petr, Eliášek Jan. Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický... Celý popis
Koupit za 102 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky
Doprava:
55 Kč
Skladem
102 Kč
Koupit za 102 Kč
Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky - Petr Stupka, Jan Eliášek
Doprava:
49 Kč
102 Kč
Koupit za 102 Kč
Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky - Jan Eliášek, Petr Stupka
Doprava:
24 Kč
133 Kč
Koupit za 133 Kč
Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky - Stupka Petr, Eliášek Jan
Doprava:
69 Kč
149 Kč
Koupit za 149 Kč
Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky (Stupka Petr)
Doprava:
99 Kč
Skladem
129 Kč
Koupit za 129 Kč
Popis
Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky kniha od autora Stupka Petr, Eliášek Jan. Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce Č
Parametry
Rok vydání | 2016 |
Nakladatelství | Vydavatelství MCU |
Autor | Jan Eliášek, Petr Stupka |
Počet stran | 76 |
Výrobce | MCU |
Vazba | Mapy |
Jazyk | francouzské |
Váha | 152 gramů |
ISBN | 978-80-7339-121-8 |