Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky kniha od autora Stupka Petr, Eliášek Jan. Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický... Celý popis

Koupit za 102 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky kniha od autora Stupka Petr, Eliášek Jan. Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce Č
Zobrazit více

Parametry

Rok vydání 2016
Nakladatelství Vydavatelství MCU
Autor Jan Eliášek, Petr Stupka
Počet stran 76
Výrobce MCU
Vazba Mapy
Jazyk francouzské
Váha 152 gramů
ISBN 978-80-7339-121-8
Zobrazit více parametrů