Shahaf Shabtay, šéfkuchař oblíbené pražské restaurace SaSaZu, strávil objevováním kouzla asijské kuchyně mnoho let. Nyní spojil síly s nakladatelstvím Smart Press, aby se v knize Osm chutí Asie podělil nejen o recepty a postupy, které si během svých studií a cest osvojil, ale zejména o příběhy plné vášně a dobrodružství, které se za nimi skrývají. Jídla, která vám spolu se svým týmem v této kuchařce představí, můžete znát z menu SaSaZu, ti zcestovalejší možná i ze zemí jejich původu – z jihovýchodní... Celý popis
Koupit za 147 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Osm chutí Asie Shahaf Shabtay
Doprava:
99 Kč
Skladem
146 Kč
Koupit za 146 Kč
Osm chutí Asie
Doprava:
54 Kč
147 Kč
Koupit za 147 Kč
Osm chutí Asie
Doprava:
72 Kč
Skladem
157 Kč
Koupit za 157 Kč
Osm chutí Asie - Shahaf Shabtay a tým SaSaZu - Shahaf Shabtay
Doprava:
25 Kč
Skladem
166 Kč
Koupit za 166 Kč
Osm chutí Asie - SaSaZu Prague - Shahaf Shabtay
Doprava:
59 Kč
Skladem
369 Kč
Koupit za 369 Kč
Popis
Shahaf Shabtay, šéfkuchař oblíbené pražské restaurace SaSaZu, strávil objevováním kouzla asijské kuchyně mnoho let. Nyní spojil síly s nakladatelstvím Smart Press, aby se v knize Osm chutí Asie podělil nejen o recepty a postupy, které si během svých studií a cest osvojil, ale zejména o příběhy plné vášně a dobrodružství, které se za nimi skrývají. Jídla, která vám spolu se svým týmem v této kuchařce představí, můžete znát z menu SaSaZu, ti zcestovalejší možná i ze zemí jejich původu – z jihovýchodní Asie, Vietnamu, Kambodže, Singapuru. A v těchto zemích se můžete ocitnout i vy, stačí nakoupit suroviny, obléknout si zástěru a trochu si při vaření hrát. Asijská kuchyně totiž není nic, čeho je třeba se bát, ba naopak! Nevyžaduje precizní vážení ingrediencí ani přesné postupy, vše si můžete upravit podle chuti a nápadu. Recepty jsou přizpůsobeny českým podmínkám a všechny používané suroviny jsou zde k dostání – v knize dokonce najdete i tipy a doporučení, kde si je objednat či kam se pro ně vypravit.
Kniha je členěna do osmi kapitol, z nichž každá je věnována jedné typické asijské surovině: kokosu, zázvoru a galangalu, citronu a citronové trávě, čaji, sezamu, rýži, banánu a chilli. Tyto ingredience jsou použity v receptech na saláty, polévky či hlavní jídla, ale můžete se těšit i na dezerty, nápoje i další návrhy na jejich využití (např. kokosový krém na ruce). Každý recept je navíc doplněn fotografií.Kniha také přináší spoustu informací ze zákulisí výjimečné restaurace, vypravíte se s ní na výlet do Asie či do pražské vietnamské tržnice SAPA a seznámíte se i s těmi, kteří pomohli celý koncept SaSaZu vytvořit. Kniha obsahuje 52 receptů.
Shahaf Shabtay
Jeden z 5 nejlepších šéfkuchařů v ČR dle magazínu Týden (2011)
SaSaZu pod Shahafovým vedením
Ocenění Michelin Bib Gourmand (2012, 2011, 2010)
Nejlepší mezinárodní restaurace v ČR dle časopisu Euro (2011)
Nejlepší (2011), 2. nejlepší (2012) a jedna z 10 nejlepších restaurací v ČR (2010) dle Hospodářských novin
Nejlepší asijská restaurace v Praze dle Prague Post (2011, 2010)
Jedna z Top 10 restaurací dle Maurerova výběru Grand Restaurant (2009)
Certificate of Excellence portálu Trip Advisor (2011)
Kniha je členěna do osmi kapitol, z nichž každá je věnována jedné typické asijské surovině: kokosu, zázvoru a galangalu, citronu a citronové trávě, čaji, sezamu, rýži, banánu a chilli. Tyto ingredience jsou použity v receptech na saláty, polévky či hlavní jídla, ale můžete se těšit i na dezerty, nápoje i další návrhy na jejich využití (např. kokosový krém na ruce). Každý recept je navíc doplněn fotografií.Kniha také přináší spoustu informací ze zákulisí výjimečné restaurace, vypravíte se s ní na výlet do Asie či do pražské vietnamské tržnice SAPA a seznámíte se i s těmi, kteří pomohli celý koncept SaSaZu vytvořit. Kniha obsahuje 52 receptů.
Shahaf Shabtay
Jeden z 5 nejlepších šéfkuchařů v ČR dle magazínu Týden (2011)
SaSaZu pod Shahafovým vedením
Ocenění Michelin Bib Gourmand (2012, 2011, 2010)
Nejlepší mezinárodní restaurace v ČR dle časopisu Euro (2011)
Nejlepší (2011), 2. nejlepší (2012) a jedna z 10 nejlepších restaurací v ČR (2010) dle Hospodářských novin
Nejlepší asijská restaurace v Praze dle Prague Post (2011, 2010)
Jedna z Top 10 restaurací dle Maurerova výběru Grand Restaurant (2009)
Certificate of Excellence portálu Trip Advisor (2011)
Parametry
Žánr | kuchařky |
Rok vydání | 2012 |
Nakladatelství | Smart Press |
Autor | Shahaf Shabtay |
Počet stran | 180 |
Výrobce | Smart Press |
Vazba | Pevná bez přebalu lesklá |
Jazyk | české |
Váha | 906 gramů |
ISBN | 978-80-87049-54-9 |