Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými... Celý popis
Koupit za 94 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Česká kuchyně - kapesní průvodce/německy - Eliášek Jan
Doprava:
72 Kč
94 Kč
Koupit za 94 Kč
Česká kuchyně - kapesní průvodce/německy - Petr Stupka, Jan Eliášek
Doprava:
49 Kč
123 Kč
Koupit za 123 Kč
Česká kuchyně - kapesní průvodce/německy (Stupka Petr)
Doprava:
99 Kč
Skladem
129 Kč
Koupit za 129 Kč
Česká kuchyně - kapesní průvodce/německy (Stupka Petr)
Doprava:
99 Kč
Skladem
129 Kč
Koupit za 129 Kč
Česká kuchyně - kapesní průvodce/německy - Petr Stupka,Jan Eliášek
Doprava:
45 Kč
Skladem
123 Kč
Koupit za 123 Kč
Popis
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je
rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a
gastronomickým či společenským událostem během celého roku
(zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba).
Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných
fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní
a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ
čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s
oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně,
bramborák, české knedlíky, aj.)
rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a
gastronomickým či společenským událostem během celého roku
(zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba).
Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných
fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní
a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ
čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s
oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně,
bramborák, české knedlíky, aj.)
Parametry
Rok vydání | 2016 |
Autor | Jan Eliášek, Petr Stupka |
Počet stran | 76 |
Výrobce | MCU |
Vazba | Mapy |
Jazyk | německé |
Váha | 152 gramů |
ISBN | 978-80-7339-120-1 |