Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba). Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s oblíbenými... Celý popis

Koupit za 94 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je
rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a
gastronomickým či společenským událostem během celého roku
(zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, svatba).
Součástí průvodce je množství krásných a lákavých barevných
fotografií, stejně jako gastronomická mapa České republiky a pivní
a vinný místopis.Jedinečný gastronomický průvodce ČESKÁ KUCHYNĚ
čtenáře provede českými tradicemi a především jej seznámí s
oblíbenými českými jídly a jejich recepty (svíčková na smetaně,
bramborák, české knedlíky, aj.)
Zobrazit více

Parametry

Rok vydání 2016
Autor Jan Eliášek, Petr Stupka
Počet stran 76
Výrobce MCU
Vazba Mapy
Jazyk německé
Váha 152 gramů
ISBN 978-80-7339-120-1
Zobrazit více parametrů